Gde se nalazi restoran Pajin Salaš?

Gde se nalazi Pajin Salaš restoran? Pored Čeneja okolina Novi Sad

Restoran Pajin Salaš je smešten u blizini naselja Čenej na 15 km od Novog Sada i 90 km od Beograda na Međunarodnom putu 325.

Pajin Salaš je restoran iz srpske prošlosti

Pajin Salaš je restoran iz srpske prošlosti pored Čeneja okolina Novi Sad

Pajin Salaš je domaćinski restoran koji Vam omogućava da iskusite deo srpske salaške romantične prošlosti nadomak Novog Sada kroz tradicionalno uređen ambijent, hranu i piće. Okružen drvećem, svojom izuzetnom lokacijom nadomak Novog Sada izolovan od buke današnjeg života restoran vam garantuje intimu i mir kako biste mogli da posvetite odvojeno vreme porodici i prijateljima.

Posetiocima restorana je na usluzi ljubazno i iskusno osoblje a vikendom i tamburaški orkestar koji upotpunjuje doživljaj tradicionalne salašarske atmosfere.

 

Letnja bašta restorana na Pajinom Salašu

Letnja bašta restorana na Pajinom Salašu pored Čeneja okolina Novi Sad

Na Pajinom Salašu ispred restorana se prostire velika letnja bašta baš kao i na salašima oko Novog Sada.

U dvorištu salaša se nalazi igralište za decu sa toboganima, klackalicama i ljuljaškama gde roditelji mogu u miru da prepuste decu čarima prirode dok oni uživaju u gastronomskom doživljaju koje ovaj salaš nadomak Novog Sada pruža. U okviru salaša se nalaze bungalovi i igralište za naše najmlađe goste.

Vinoteka ukrašena duborezom vinove loze

Vinoteka u restoranu Pajinog Salaša pored Čeneja okolina Novi Sad je ukrašena duborezom vinove loze

Restoran u sklopu salaša pored Čeneja nadomak Novog Sada se izdvaja po specifičnom meniju koji je nastao iskustvom vrhunskih kulinarskih majstora kao i po samoj destinaciji na kojoj se nalazi ravnica okružena borovom šumom. Svi stolovi u restoranu izrađeni su od masivnog poliranog drveta Bora sa minimalnim korekcijama njegovih prirodnih kontura.

Centralno mesto u prostoru restorana na salašu zauzima interesantna vinoteka koja je ukrašena duborezom sa motivima cveća, lišća vinove loze i grožđa koji takođe predstavljaju ukrase i garnišne sa kojih se spuštaju crvene, karirane zavese. Na policama restorana se nalaze starinski predmeti koji podsećaju na mali muzej. Enterijer restorana na salašu je uređen tako da vam u potpunosti pridaje osećaj kao da ste otišli vekovima u nazad.

 

Jela starinske i moderne kuhinje restorana

Jela starinske i moderne kuhinje u restoranu Pajinog Salaša pored Čeneja okolina Novi Sad

Restoran na salašu pored Čeneja pokraj Novog Sada nudi šarolik izbor jela nacionalne ali i moderne kuhinje: teletinu ispod sača, domaće čorbe, domaću vojvođansku zakusku i specijalitete poput rolovane tikvice u pršuti i kozijem siru, svinjske medaljone u sosu od suvih šljiva i oraha. U okviru ponude restorana postoji i „slow-food" kao savremeni koncept načina spremanja, serviranja i konzumiranja hrane.

Osim toga restoran ima i više vrsta vina iz Srbije, Crne Gore, Italije, Francuske, Hrvatske, Argentine i Čilea. Gastronomija Vojvodine formirala se kao odraz složenih uslova života, geografskih karakteristika, prirodnih odrednica i društvenih zbivanja na ovom području.

Organizuju se sve vrste proslava uz dogovor

U restoranu Pajinog Salaša pored Čeneja okolina Novi Sad se organizuju sve vrste proslava uz dogovor

Rezervacije su poželjne a organizujemo u restoranu sve vrste proslava uz prethodni dogovor. Kapacitet restorana je 80 mesta dok u letnjoj bašti salaša može biti ugošćeno do 200 osoba.

Salaš je na raspolaganju svakodnevnim gostima, organizovanim grupama i korporativnim klijentima. Uložite svoje poverenje u Pajin Salaš pored Čeneja u blizini Novog Sada i dođite na mesto gde su vaše potrebe vrednovane kao prioriteti.

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

+ 3
+ 0