Predah na Pajinom salašu kod Novog Sada

Predah u restoranu Pajin Salaš pored Čeneja okolina Novi Sad

Ukoliko ste u potrazi za mirom, momentom predaha i želite da na kratko pobegnete od gradske vreve, na putu od Novog Sada ka Čeneju očekuje vas pravi mali raj, restoran na salašu.

U samom srcu šumarka, bogatog brezama, lipama, borovima… nalazi se Pajin salaš a u njegovom srcu je i moderan restoran na starinski način.

Gazda Pajina dobrodošlica na salaš

Nakon što se smestite u hlad restorana pozdraviće vas gazda Paja… možete čuti i priču kako je nastao Pajin Salaš pored Čeneja okolina Novi Sad

Nakon što se smestite u hlad restorana pozdraviće vas gazda Paja… uz osvežavajuće piće i divan ukus hrane u restoranu Pajinog salaša pored Čeneja nadomak Novog Sada, prirodan ambijent i svež vazduh možete čuti i priču onu pravu ljubavničku i to kako je ustvari nastao Pajin salaš.

 

Bungalov na Pajinom salašu ljubavno gnezdo

Bungalov je postao ljubavno gnezdo na Pajinom salašu pored Čeneja okolina Novi Sad

Priča o ovom jedinstvenom mestu počinje sa dvoje ljubavnika, njihovom željom, strašću i borbom da ostvare svoje snove.

Mladi oficir pravi ljubavnik u ovom zavučenom parčetu zemlje na salašu video je ljubavno gnezdo na koje će dovesti svoju dragu daleko od znatiželjnih očiju i prepustiti se strasti.

Naime, njegova draga bila je žena jednog starijeg i bogatijeg čoveka, te su njihovi sastanci bili mogući jedino kada on ode na put a kako je on često bio odsutan dvoje ljubavnika živelo je na ovom salašu pored Čeneja u blizini Novog Sada u malom bungalovu u potpunosti se prepuštajući svojoj sreći i strasti.

Ljubav oslobođena kroz ljubavne uzdahe

Ljubav oslobođena kroz ljubavne uzdahe na Pajinom salašu pored Čeneja okolina Novi Sad

Noći kao i veći deo dana provodili bi u postelji na salašu pored Čeneja pokraj Novog Sada i prepuštali se onoj iskonskoj strasti koja nas ispunjava sve.

Ljubav potpuno oslobođena svih stega predugo sputavana izbijala je kroz životinjske krike i uzdahe dvoje mladih ljubavnika.

U momentima između goli i bosi šetali bi po zemlji i travi na salašu uživajući u usputnim dodirima i priči ispunjeni seksualnom opijenošću.

Tada su navodno sklopili dogovor da će svaki put kada se sastanu posaditi jedno drvo na salašu, posadiće čitavu šumu, ona će predstavljati jačinu njihove ljubavi i predstavljaće obećanje, zavet da ih niko nikada neće rastaviti.

 

Beg od realnosti nije dugo trajao

Beg od realnosti u pustoš Pajinog salaša pored Čeneja okolina Novi Sad nije dugo trajao

Ali kako to biva, njihov beg od realnosti u pustoš salaša nije dugo trajao. Ubrzo je muž shvatio šta se dešava i uz pretnje izvukao od svoje mlade supruge obećanje da oficira više nikad neće videti.

Oficir je čekao svoju dragu u bungalovu na salašu pokraj Novog Sada u njihovom malom raju, ali ona se nikada nije pojavila. Očajan, tužan i besan u trenucima potpunog beznađa odlučio je da ode na vrata njenog muža i odvede je sa sobom.

Ali kuća i vrata ostala su nema na lupanja i povike očajnika. Kuća je bila prazna. Slomljen je prenoćio pred vratima a u zoru se poput psa odvukao do bungalova na svoj salaš pored Novog Sada.

Dani ispunjeni ispijanjem vina na svom salašu učinili su da izgubi svaki pojam o vremenu i realnosti dok jednog dana nije saznao da je bračni par tog nesrećnog dana napustio državu a mlada gospođa plakala ceo put.

Istinu preljubnika zna drveće na salašu

istinu preljubnika zna drvece na salasu pokraj novog sada

O tome kako su ljubavnici završili ljudi samo nagađaju.. Da li su se nekada ponovo sreli? Da li je mesto sastanka bilo Čenej ili možda Novi Sad nekada poznatiji kao Srpska Atina? Da li su uspeli da obnove svoju romansu ovoga puta u potpunoj slobodi?

Pravu istinu o susretima mladih preljubnika željnih ljubavi, života i slobode zna samo drveće zasađeno iz velike ljubavi na Pajinom salašu pored Čeneja nadomak Novog Sada. Ono broji njihove sastanke i čuva uspomenu na dvoje mladih… dok ono postoji stoji i zavet na pobedu večne ljubavi.

Možda kada vetar zaduva kroz šuštanje lišća možete čuti šapate dvoje ljubavnika kako se dogovaraju o narednom susretu…

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

+ 0
+ 0